Nyhetsbrev

Prenumerera på Utekartans nyhetsbrev

Kartläsning på hög nivå!
Bild från Fyrsjön (EL01 Tjällmo)

Utekartan erbjuder dig att utan kostnad registrera din epostadress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. I brevet informerar vi om Utekartan, nya produkter samt om friluftslivet i de områden som vi täcker.

Nyhetsbrevet skickas ut via epost några gånger under säsongen.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att nedan välja "Ta bort..." och skriva din epostadress. När du gjort en förändring får du bekräftelse via ett epostmeddelande - svara på detta för att förändringen ska genomföras! På detta sätt garanterar vi att ingen ovetande anmäls eller avanmäls till nyhetsbrevet.

Senaste nyhetsbrev nr 35!


 Registrering

Registrera min epostadress och skicka Utekartans nyhetsbrev till den.
Ta bort min epostadress från listan, jag vill inte ha flera nyhetsbrev.

Epost:*

Namn:   

* Detta fält måste fyllas i.

Genom att klicka på Registrera godkänner du att Utekartan lagrar de uppgifter du lämnar i syfte att användas för nyhetsbrevet. Mer information hittar du längst ner på denna sida.Så här använder vi dina personuppgifter:
Enligt personuppgiftslagen (PUL) samt dataskyddsförordningen GDPR måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter vi får om dig när du registrerar dig som användare eller besöker vår hemsida. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas med datorteknik av Utekartan, som är ansvarig för behandlingen. Uppgifterna kommer att behandlas för att vi skall kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig. Genom att fylla i detta formulär samt klicka på knappen "Registrera" samtycker du till behandling av dina personuppgifter enligt ovan. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter som vi har registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du även rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas. Har du frågor om hur vi behandlar dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@utekartan.se.